Endelig gjenåpning av Berger museum

Lysbilde1

Endelig har dagen kommet! Berger museum gjenåpner etter å ha vært stengt for ombygging i fire år. Det nye Berger museum er et samarbeidsprosjekt mellom Berger museumsforening, Vestfoldmuseene, Sande- og Svelvik kommuner. Vi gleder oss til å igjen få vise fram Berger museums rike samling.

I 2015 er vi også så heldige å kunne vise fram en temporær utstilling av tekstiler som avgangselever fra Kunsthøyskolen i Oslo står for, sammen med to unge nyetablerte tekstildesignere, samt en historiefortellende installasjon laget av scenografistudenter fra Høyskolen i Østfold.

VELKOMMEN!

Forrige artikkelEn smak av Berger - en smak av Europa! Neste artikkel"En stille transformasjon av et industrisamfunn - A silent transformation of a working society"
Vi trenger din hjelp!
Hei, vil du hjelpe oss til å få bedre hjemmesider? Vi trenger din tilbakemelding! Din identitet vil holdes skjult. Klikk her for å svare!