Fossekleiva kultursenter og Kunst rett vest 2014

TAB3980

Kunst rett vests hovedutstilling i 2009 var i Galleri Trafo i Asker. Foto hentet fra www.kunstrettvest.no

Det er nå bestemt at Fossekleiva kultursenter skal vise fellesutstillingen i den regionale kunstsatsingen – Kunst rett vest i 2014. Kunst rett vest er Norges største regionale satsing på billedkunst og kunsthåndverk – en kunstrunde i 16 kommuner vest for Oslo, blant disse kommunene finner vi to Vestfoldkommuner; Sande og Svelvik. Disse to kommunene går sammen om å arrangere fellesutstillingen i 2014. Kunst rett vest er en årlig kunstrunde hvor juryerte billedkunstnere og kunsthåndverkere fra Vestregionen inviterer publikum til sine atelierer og verksteder. Samtidig vises en fellesutstilling.

I 2013 er fellesutstillingen på Arena Vestfossen, Øvre Eiker 12.–22. september
Åpne atelierer lørdag/søndag 14.–15. og 21.–22. september, også i bl.a. Fossekleiva!!!

Fellesutstillingen i Kunst rett vest vil kreve store lokaler, så Berger museums nyåpning vil derfor utsettes ett år fram i tid og åpne til sommersesongen i 2015 etter at Kunst rett vest har lånt Berger museums nye lokaler.

Forrige artikkelBergers Holmboedesign på catwalken i Paris! Neste artikkelSommerutstillingen i Fossekleiva 2013