Magisk åpning av Kunst rett vest 2014

I går 11. september 2014 var vi vitne til en magisk åpning av årets Kunst rett vest i Fossekleiva kultursenter og de lokalene som skal bli Berger museum!

Det tusser av folkKlovnHus

GRATULERER TIL OSS ALLE!

Dette var en stor dag for alle som er interesserte i et rikt kulturliv!

Halvard Kausland, styreleder ved Vestfoldmuseene, foretok den offisielle åpningen. Han trakk fram Kunst rett vest som spesielt berikende for regionens kunst- og kulturliv og pekte på at i alt 95 000 besøkende har fått oppleve Kunst rett vest, fellesutstillingen så vel som lokale atelierer, siden starten i 2007.

I tillegg til åpningstaler og en titt på kunsten i utstillingslokalene fikk de besøkende oppleve en audiovisuell konsert med gruppen Mugetuft. Mugetuft hadde en spesialkomponert og -koreografert opplevelse deriblant annet klipp fra den gamle Bergerfilmen fra 1924 ble projisert på Fossekleivas fasade.

850 stk fant veien til åpningen av hovedutstillingen hvor verkene av 105 kunstnere var stilt ut. Se ellers Kunst rett vest sine hjemmesider og Fossekleiva kultursenter sine hjemmesider!

Les også Svelvikspostens artikkel her!

Velkommen!

Forrige artikkelKunst rett vest i Fossekleiva 11. - 21. september 2014 Neste artikkelBerger museums nye utstilling