Nytt inngangsparti! 1

Hva kan vi gjøre med inngangspartiet til museet?

I planene for det nye museet så er det mye som må på plass av avklaringer, avgrensninger, finansieringer, avtaleverk osv… I mellomtiden er det viktig å få formidlet hvor flott det kan bli om alle disse forutsetningene var på plass!

Vi drømmer derfor om hvordan det nye inngangspartiet kan se ut! Vi har lyst til å gjøre noe med døra, skiltet over døra, logo, taket over døra… Vi drømmer og drømmer og kommer snart med noen illustrasjoner for hvordan vi kan tenke oss det – og da håper vi at potensielle bidragsytere vil hjelpe oss til å få drømmene og visjonene våre realiserte!

Forrige artikkelPå skattejakt i Berger fabrikk! Neste artikkelBerger sommeren 2011

4 Comments

 1. Anonymous sier:

  Så spennende! Oldeforeldrene + en del av deres søsken jobbet og bodde på/ved Berger. En giftet seg også med en Büllen. Jeg kom tilfeldigvis over denne bloggen da jeg så etter bilder av Berger slik det ser ut i dag, for å sammenligne med gamle bilder.

 2. Så moro med besøk på Bloggen! Apropos gamle bilder – har du noen gamle bilder du kunne tenke deg å dele med oss i Berger museum ville vi blitt veldig glade! Vi har noe fotomateriale, men ikke så veldig mye. Vi er interessert i det meste, også med folk på, som kan fortelle om livet på Berger!

  Fortell gjerne om dine oldeforeldre også! Det er spennende å høre om hvem de var, hvor de bodde og hvilke arbeidsoppgaver de utførte på/ved Berger!

 3. Anonymous sier:

  Må høre med eieren av bildene. Har du evt. en e-post adresse jeg kan kontakte deg på?

 4. Hei igjen! Du kan nå meg på adressen:
  hanne.butvillo@vestfoldmuseene.no!
  🙂